Productie ontwerp

Tijdens het uitvoeren van uw productie kunt u zich geen fouten permitteren. Een betrouwbare partner is dan ook zeker een vereiste. Doordat wij al vroegtijdig bij uw productie zijn betrokken weten wij alle in- en outsides van uw evenement. Een professioneel en ervaren team ondersteunt u volledig deze dag. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het audiovisuele aspect. Benieuwd naar wat wij voor uw productie kunnen betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvend advies gesprek aan.

 

Zakelijke presentaties:

Een goede presentatie staat tegenwoordig niet meer zonder audiovisuele ondersteuning. Heeft u wel gedacht aan een (extra) beeldscherm of een clipmicrofoon? Geen probleem! Ook voor uw zakelijk evenement bent u daarom bij Stoker AV aan het juiste adres. Wij kunnen uw zakelijke meeting, beurs, presentatie en congres voorzien van de juiste versterking. Daarnaast realiseren wij ook de camera registratie op meetings en begrafenissen. Met onze uitgebreide kennis adviseren wij u graag over het juiste beeld, geluid en/of licht.

 

Evenementen:

Voordat een evenement tot stand komt doorgaat het een aantal fasen. Het is belangrijk om de audiovisuele partij zo vroeg mogelijk te betrekken. Wij kunnen dan participeren op eventuele vraagstukken en bijdragen aan nieuwe concepten. Uiteindelijk komt hierdoor een ontwerp tot stand waarmee het maximale uit een event gehaald wordt. Licht, geluid en beeld zijn vaak de factoren die een productie een extra boost geven. Wij gaan graag met u om tafel om te brainstormen over een concept. Samen kijken we hoe wij een versterkende rol kunnen spelen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen.