LIVE STREAM

Nu er tijdens de coronacrisis een verbod geldt op evenementen biedt live streaming de uitkomst. Veel bijeenkomsten worden geannuleerd terwijl er toch de wens is om informatie te delen. Een virtual live event maakt dit mogelijk: hierbij zijn bezoekers niet fysiek aanwezig, maar zij volgen het evenement via de live-stream. Hierdoor kunnen presentaties doorgaan en wordt de boodschap overgedragen ondanks de geldende maatregelen. Uitvoering is mogelijk van 1 presentator tot een volledig evenement.

WAT IS LIVE STREAMING?

Live streaming is een techniek om je doelgroep te bereiken zonder dat deze fysiek aanwezig zijn tijdens het evenement. Zie het als een live-tv uitzending: Geluid en video wordt opgenomen en direct live weer uitgezonden op bijvoorbeeld facebook of youtube. Ook uitzenden in een afgeschermde omgeving is mogelijk, zodat de organisator zelf kan bepalen wie mee mag kijken en wie niet.

DE MOGELIJKHEDEN

Livestreaming is al mogelijk vanuit een bestaande locatie met 1 persoon, maar kan ook plaatsvinden in een tijdelijke studio (bijvoorbeeld in uw bedrijfspand of op een evenementenlocatie) met meerdere presentatoren, presentaties en video-instarts. Ook wanneer fysieke aanwezigheid van een spreker niet mogelijk is, zijn er oplossingen.

!Veilige live event streaming!

Wij nemen het coronavirus zeer serieus en doen er alles aan om binnen de richtlijnen van het RIVM zo optimaal mogelijk onze diensten te verlenen. Dit houdt in dat :

  • iedereen altijd 1,5 meter van elkaar werkt
  • we met zo min mogelijk mensen naar een locatie komen
  • wij ons aan alle richtlijnen en adviezen van het overheid en RIVM houden

De gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Tegelijk begrijpen we ook dat juist nu online communicatie met jouw klanten, relaties, collega’s of studenten cruciaal is voor de voortgang van je bedrijfsvoering.