APPARATUUR EN/OF ONDERSTEUNING VOOR EEN VIDEOCONFERENTIE

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit

Ervaren en Betrouwbaar

Check, check, dubbelcheck, ook na
15 jaar ervaring

De beste apparatuur

Altijd apparatuur van A-merken in topconditie

Representatief

Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder: videoconferenties. De coronacrisis heeft eens temeer duidelijk gemaakt dat goede technische voorzieningen van groot belang zijn voor vlekkeloze videoconferenties. En daarmee voor organisaties zelf. Wij bieden u hoogwaardige, zeer stabiele oplossingen waarmee u jaren vooruit kunt. We verhuren en verkopen losse apparatuur en een volledig Mobiel Video Conferentie Systeem.

Wat is een videoconferentie?

Een videoconferentie, of video conference, is op levensechte wijze met één of meerdere personen communiceren zonder dat de gesprekspartners in dezelfde ruimte zijn. Elkaar zien, horen, je scherm en documenten delen; alles van een echte vergadering is mogelijk.

Voordelen videoconferentie t.o.v. fysieke meeting

Videoconferenties zijn blijvend

Experts zijn ervan overtuigd: videoconferenties zijn door de coronacrisis vast onderdeel geworden van de manier waarop we wereldwijd (zakelijk) met elkaar communiceren. De noodzaak voor goede, stabiele en gebruiksvriendelijk software én hardware is daardoor groter dan ooit.

Oplossingen op maat (huur en koop)
Wilt u niet langer ineengedoken achter een laptop zitten, maar net als bij een fysieke vergadering representatief en ontspannen kunnen plaatsnemen aan een tafel? Maak dan gebruik van een van onze totaaloplossingen voor professionele videoconferenties. Al onze oplossingen zijn op maat en kunt u huren of aanschaffen.

Verrijdbare units of geïnstalleerd op locatie
Op basis van uw wensen geven wij advies en realiseren we een oplossing met de juiste software en hardware. Bijvoorbeeld in de vorm een groot beeldscherm, gecombineerd met een camera die meedraait en inzoomt en één of meerdere tafelmicrofoons. Ook bieden we een Mobiel Video Conferentie Systeem aan, een verrijdbare unit waarin alle benodigde functionaliteiten geïntegreerd zijn. Een mooie oplossing wanneer u niet één vaste conference room heeft.