PROFESSIONELE LIVESTREAM

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit

Ervaren en Betrouwbaar

Check, check, dubbelcheck, ook na
15 jaar ervaring

De beste apparatuur

Altijd apparatuur van A-merken in topconditie

Representatief

Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig

Professionele livestreams hebben in de coronacrisis een enorme vlucht genomen. Want met een livestream kan een evenement tóch doorgaan. Het gebeurt zelfs meer dan eens dat op een online, livestream event meer bezoekers af komen dan eerdere fysieke edities.

Wat is livestreaming?
Live streaming is het uitzenden van een gebeurtenis, live via het internet. Zie het als een live tv-uitzending, maar dan online. Beeld en geluid worden opgenomen en direct uitgezonden op bijvoorbeeld Facebook, Youtube of een afgeschermde omgeving. Zo bepaalt u wie er mag meekijken en wie niet.

Live streaming wordt veel ingezet bij:

Bijna alles zoals een fysiek event

Live streaming helpt organisaties verbaal informatie te delen met (veel) mensen die niet allemaal bij elkaar kunnen komen. Bij zo’n virtual live event zijn bezoekers niet fysiek aanwezig, maar kunnen zij het event wel op een soortgelijke manier volgen en ervaren. Er kunnen presentaties worden gehouden, discussies gevoerd en kick-offs gedaan. Net als bij een fysiek event. Voordeel is ook dat bezoekers zich beter kunnen concentreren op de gepresenteerde inhoud, omdat ze niet afgeleid worden door mensen of omgevingsgeluiden.

Veel mogelijkheden
De mogelijkheden voor presentatie en setting zijn uitgebreid. Wilt u bijvoorbeeld werken met meerdere presentatoren, diverse presentaties en video-instarts? Geen probleem. Zelfs wanneer een van de sprekers niet fysiek aanwezig kan zijn, hebben wij de juiste oplossing. Wij denken graag met u mee voor het beste eindresultaat.

Locaties voor livestreaming
Het enige dat wij nodig hebben voor een goede livestream is een locatie. Wij doen de rest; licht, geluid, cameratechniek en een goede internetverbinding. Heeft u geen geschikte locatie voorhanden? Dan kunt u gebruik maken van onze speciaal geprepareerde Livestream Studio’s in Joure en Amsterdam.