Een professionele uitvaart livestream, voor een waardig afscheid

Ervaren en betrouwbaar

Meer dan 100 verzorgde uitvaarten door heel Nederland

Afgeschermde livestream

Genodigde kunnen via een code toegang krijgen tot de dienst

Altijd bereikbaar!

Wij zijn dagelijks bereikbaar ook in het weekend

Representatief

Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig

Uitvaart volgen via internet

Het is tragisch wanneer iemand de uitvaart van een dierbare niet kan bijwonen. En omgekeerd; iedereen verdient een waardig afscheid temidden van geliefden, familie en vrienden. Helaas is dit werkelijkheid ten tijde van corona. Spijtig, maar ook onnodig. Want met een livestream kunnen genodigden alsnog de uitvaart volgen, live vanuit huis. En eventueel zelfs terugkijken.

Livestream uitvaart

Onze werkwijze

Livestream uitvaart

Wij denken met u mee

Er is veel mogelijk voor het livestreamen van een uitvaart. Wij denken graag met u of uw uitvaartbegeleider mee. Op basis van uw wensen en het beschikbare budget maken wij een passende oplossing. Voor uw beeld: Met één camera kunnen we een dienst of afscheidsplechtigheid al vastleggen en live streamen, maar met drie of vier camera’s kunnen we een totaalbeleving neerzetten, compleet met totaalshots vanuit verschillende posities. Daarbij zorgen we voor optimale verstaanbaarheid van gesproken woorden en muziek.

Een uitkomst

Geldt er een maximum aantal genodigden voor uitvaarten? Willen gasten, uit angst voor besmetting of die slecht ter been zijn, liever niet naar de plechtigheid maar de uitvaart wél graag bijwonen? Biedt ze een livestream. Daarmee kunnen (alleen) genodigden de uitvaart live volgen via internet. Voor elke internetverbinding Wij filmen met HD-camera’s en streamen in hoge kwaliteit voor een ware beleving. Wij weten zeker dat iedereen de uitvaart thuis kan bijwonen.

Livestream uitvaart De Duif Amsterdam

Uitvaart livestream Amsterdam

Livestream uitvaart Katholieke kerk Joure-Friesland

Uitvaart livestream Joure – Friesland

De livestream bekijken is simpel

Een begrafenis of crematie via internet betekent niet dat iedereen kan meekijken. Nee, dat bepaalt u helemaal zelf. Genodigden ontvangen een link die ze leidt naar een afgeschermde internetomgeving waar ze, eventueel na invoering van een code, de uitvaart live kunnen volgen.

Na afloop

Dezelfde week nog ontvangt u van ons een HD-opname van de volledige uitvaart. Een mooie, blijvende herinnering. Desgewenst kunnen we de video ook uploaden naar een afgeschermde omgeving binnen Vimeo.

Een waardig afscheid met familie en vrienden, daar doen wij het voor.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen graag contact met u op

Volgens richtlijnen RIVM

Ten tijde van corona werken wij geheel volgens de geldende richtlijnen. De veiligheid van u, uw gasten en ons staat voorop. Dat betekent:

De gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Tegelijk begrijpen we ook dat juist nu online communicatie met uw klanten, relaties, collega’s of studenten cruciaal is voor de voortgang van de bedrijfsvoering.