VERHUUR

Huur de beste audiovisuele apparatuur

Al 15 jaar zijn wij een betrouwbare verhuurder van hoogwaardige audiovisuele apparatuur. Wij verhuren een breed assortiment audio-, video- en lichtapparatuur in gegarandeerde topconditie. Ook brengen en ophalen is mogelijk, en installatie natuurlijk.

Topkwaliteit gegarandeerd

 

Wij staan bekend om de kwaliteit die we leveren, ook als het om apparatuur verhuur gaat. En dat willen we graag zo houden. Daarom werken we alleen met bewezen apparatuur van A-merken. Na elke verhuurperiode reinigen we onze apparatuur grondig, waardoor de volgende huurder deze weer als nieuw ervaart. Bovendien is ‘alles met een stekker’ bij ons maximaal 5 jaar oud. Kortom: topkwaliteit gegarandeerd.

Huren bij Stoker AV

 

– Alles voor licht, geluid, video

– A-merken tegen een scherpe prijs

– Apparatuur in topconditie

– Huur al vanaf 1 dag

– Direct online huren

Dry hire (plus)

 

Wij verhuren onze apparatuur zonder aanvullende diensten, oftewel ‘dry hire’. U haalt de apparatuur bij ons op en brengt deze op een afgesproken moment weer terug. Maar wilt u liever dat wij brengen en ophalen? Dan kan dat tegen een kleine meerprijs. En besluit u de installatie, de bediening en het afbreken over te laten aan ervaren AV-technici, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.