HUUR DE BESTE AUDIOVISUELE APPARATUUR

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit

Ervaren en Betrouwbaar

Check, check, dubbelcheck, ook na
15 jaar ervaring

De beste apparatuur

Altijd apparatuur van A-merken in topconditie

Representatief

Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig

Al 15 jaar zijn wij een betrouwbare verhuurder van hoogwaardige audiovisuele apparatuur. Wij verhuren een breed assortiment audio-, video- en lichtapparatuur in gegarandeerde topconditie. Ook brengen en ophalen is mogelijk, en installatie natuurlijk.

Topkwaliteit gegarandeerd

Wij staan bekend om de kwaliteit die we leveren, ook als het om apparatuur verhuur gaat. En dat willen we graag zo houden. Daarom werken we alleen met bewezen apparatuur van A-merken. Na elke verhuurperiode reinigen we onze apparatuur grondig, waardoor de volgende huurder deze weer als nieuw ervaart. Bovendien is ‘alles met een stekker’ bij ons maximaal 5 jaar oud. Kortom: topkwaliteit gegarandeerd.

Huren bij Stoker AV

Dry hire (plus)

Wij verhuren onze apparatuur zonder aanvullende diensten, oftewel ‘dry hire’. U haalt de apparatuur bij ons op en brengt deze op een afgesproken moment weer terug. Maar wilt u liever dat wij brengen en ophalen? Dan kan dat tegen een kleine meerprijs. En besluit u de installatie, de bediening en het afbreken over te laten aan ervaren AV-technici, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Rent Around

Een greep uit ons assortiment kunt u vinden in de RENT AROUND database. Neem gerust een kijkje door op het logo te klikken >>