VOLLEDIG UITGERUSTE LIVESTREAM STUDIO’S IN JOURE EN AMSTERDAM

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit

Ervaren en Betrouwbaar

Check, check, dubbelcheck, ook na
15 jaar ervaring

De beste apparatuur

Altijd apparatuur van A-merken in topconditie

Representatief

Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig

Zoekt u een geschikte plek voor een professionele livestream? Een plek waar alle apparatuur klaarstaat? Boek dan onze Livestream Studio in Joure of Amsterdam. Licht, geluid, cameratechniek, goede internetverbinding, AV-technici; alles is geregeld. Zend uit op ieder gewenst platform, of dit nu Zoom, Microsoft Teams, social media of ons eigen platform is.

Wat is livestreaming?
Live streaming is het uitzenden van een gebeurtenis, live via het internet. Zie het als een live tv-uitzending, maar dan online. Beeld en geluid worden opgenomen en direct uitgezonden op bijvoorbeeld Facebook, Youtube of een afgeschermde omgeving. Zo bepaalt u wie er mag meekijken en wie niet.

Live streaming wordt veel ingezet bij:

Livestream studio Joure
Een compacte, goed uitgeruste studio voor uw webinar, videoconferentie, online seminar en online meeting. En dat voor een zeer betaalbare prijs.

De studio is gelegen in zalencentrum ‘t Haske in Joure en voorzien van een eigen entree en gescheiden toiletten, een goede luchtventilatie en ruime kleedkamer/make-up ruimte met eigen toilet.

Download hieronder de brochure van onze studio in Joure.

Livestream studio Amsterdam

Een volledig uitgeruste studio voor uw webinar, videoconferentie, online seminar en online meeting. Gelegen in het mooie West Indisch Huis in hartje Amsterdam. Deze studio boekt u, inclusief geweldig team en huisceteraar, tegen een zeer betaalbare prijs.

Download hieronder de brochure van onze studio in Amsterdam.