Lokaal adverteren op een groot LED reclame scherm

Reclame dagelijks getoond

Op afstand aan te passen

Schermen in Joure en Sint Nyk

Reclame op strategische locaties

Honderden passanten per dag

Trek meer potentiële klanten aan

Haarfijne kwaliteit advertenties

Hoge resolutie LED schermen

U hebt ze vast wel eens voorbij zien komen in Joure of Sint Nicolaasga; onze LED reclame schermen. Elke dag passeren honderden auto’s, fietsers en wandelaars deze opvallende schermen met daarop advertenties van (lokale) adverteerders. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 96% van de passanten die een reclame scherm passeren bewust of onbewust de (reclame)boodschap in zich opnemen. Dit kan dus een ontzettend grote invloed hebben op keuzes die uw doelgroep maakt.

Mensen moeten elke dag meer dan honderdduizend prikkels verwerken. Vele beslissingen worden dus onbewust en automatisch gemaakt. Maar een prikkel als een reclame uiting kan direct invloed hebben op de eindkeuze. Het zien van bijvoorbeeld een ‘actie van de dag’ kan ervoor zorgen dat een potentiële klant tóch besluit naar uw winkel te gaan. Hier kunt u dus direct van profiteren. 

Optimale zichtbaarheid met een LED reclame scherm

Door het grote formaat en de aanzienlijke hoogte van onze LED schermen, kun je letterlijk bijna niet om de boodschap heen. Onze schermen zijn daarnaast strategisch geplaatst op knooppunten waar dagelijks veel verkeer langskomt. Daarnaast plaatsen we nooit meer dan zes advertenties per scherm. De kans dat iemand één van uw advertenties op het scherm ziet is daarmee ontzettend groot. Adverteren op een LED reclame scherm heeft veel voordelen:

Waar staan onze LED reclame schermen?

Onze LED schermen staan op dit moment op twee vaste locaties: Joure en Sint Nicolaasga.

Adres LED reclame scherm Joure

Tolhûswei 11, 8501 ZP, Joure

Adres LED reclame scherm Sint Nicolaasga

Poort 1, 8521 MC, Sint Nicolaasga

Prijzen en aanlevering bestanden

U kunt al een advertentie op één van onze schermen plaatsen voor €75 per week (exclusief BTW). Wij hanteren een staffelkorting waardoor u bij langer gebruik steeds minder betaald. Hieronder ziet u een overzicht van onze prijzen. Dit is zonder verborgen kosten en altijd inclusief plaatsen van de advertentie. Ook bij het wijzigen van de advertentie hanteren wij geen extra kosten.

1 week

dagelijks van 07:00 tot 23:00
75 excl. BTW
  • Reclame wordt dagelijks getoond
  • Honderden passanten per dag
  • Direct op afstand aan te passen

1 maand

dagelijks van 07:00 tot 23:00
250 excl. BTW
  • Reclame wordt dagelijks getoond
  • Honderden passanten per dag
  • Direct op afstand aan te passen
Populair

2 maanden

dagelijks van 07:00 tot 23:00
400 excl. BTW
  • Reclame wordt dagelijks getoond
  • Honderden passanten per dag
  • Direct op afstand aan te passen

Aanleveren bestanden

Heeft u al een advertentie klaar liggen? Dan kunt u deze direct mailen naar info@stokerav.nl. Eén van onze medewerkers zal de advertentie toetsen op volledigheid. Houd u rekening bij het aanleveren dat de advertentie voldoet aan de volgende eisen:

Beeldverhouding: landscape (liggend)
Resolutie: 1536 x 1024 pixels
Kleuropmaak: RGB (niet CMYK)
Wij hebben mogelijkheden voor het tonen van zowel foto’s als videobestanden.

LED reclame scherm op uw eigen locatie

Naast onze vaste standplekken in Joure en Sint Nicolaasga heeft u ook de mogelijkheid om een scherm voor langere tijd op uw eigen locatie te plaatsen. U kunt dan bijvoorbeeld meerdere advertenties van uw eigen organisatie of evenement tonen. Daarnaast kunt ook met een groep adverteerders gezamenlijk een LED reclame scherm huren voor op een voor jullie belangrijke locatie. Wij kunnen al binnen 48 uur leveren.

Over Stoker AV

Al meer dan 15 jaar realiseren wij audiovisuele producties door heel Nederland. Ons team levert praktische audiovisuele oplossingen, waaronder LED reclame schermen, licht, geluid en beeld.

Alle technische faciliteiten voor uw (zakelijke) bijeenkomstvideoconferentie of evenement zijn daarom altijd van A tot Z perfect geregeld. Ook in tijden van Corona kunnen wij ondersteunen bij het opzetten van een professionele livestream, voor bijvoorbeeld uitvaarten. Lees meer over ons.

Uw boodschap op een groot LED reclame scherm

Vul hieronder u gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op over de beschikbaarheid.

Contact informatie

Bedankt voor de aanvraag!

WIj nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.