OVER ONS

Onze audiovisuele reis

Joure, 2006. Middenin zijn opleiding Theatertechniek trekt Jacco Stoker de stoute schoenen aan: hij richt zijn eigen bedrijf op. Jacco gaat audiovisuele apparatuur verhuren en krijgt er even later een baan bij als audiovisueel technicus. Lang combineert hij beide. Maar in 2015 besluit hij zijn kennis, ervaring en apparatuur samen te brengen onder eigen vlag: Stoker AV Audiovisuele Verhuur & Producties is een feit.

De reis duurt voort

Hun ‘audiovisuele reis’ duurt nog altijd voort. Door de techniek die zich blijft ontwikkelen, maar ook door onverwachte omstandigheden, zoals corona. De coronacrisis veranderde de vraag van klanten drastisch. Minder fysieke evenementen, congressen en seminars. Maar des te meer livestreams, videoconferenties en hybride bijeenkomsten. Nuchter en AV-verslingerd als ze zijn, beweegt Stoker AV met hun vaste schil aan audiovisueel specialisten moeiteloos mee met de markt en technologische ontwikkelingen.

Van Barcelona tot Joure

Een gewaagde, maar goede keuze zo blijkt. Want zijn goede naam, toewijding en drang naar kwaliteit maakt  Stoker AV tot een gewaard audiovisueel specialist. In Friesland, de randstad en tot ver over de landsgrenzen. Er volgen klussen in Dubai, Moskou, Londen en Parijs. Stuk voor stuk geweldige ervaringen. Maar of het nu Barcelona of Joure is; voor Stoker AV is elke klus even belangrijk.

“Onze branche ontwikkelt zich continu, dat is nooit anders geweest. Gelukkig maar, want juist dat maakt dit vak zo leuk. Wij houden van de uitdaging om steeds voor de markt uit te bewegen. In onze kennis en expertise, maar ook de apparatuur die we inzetten en verhuren. Op die manier blijven we klanten en hun doelgroep positief verrassen.” – Jacco Stoker

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor advies, ondersteuning of verhuur?


WIJ ONTZORGEN
Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit
ERVAREN EN BETROUWBAAR​
Check, check, dubbelcheck, ook na 15 jaar ervaring
DE BESTE APPARATUUR
Altijd apparatuur van A-merken in topconditie
REPRESENTATIEF
Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig