over ons

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit

Ervaren en Betrouwbaar

Check, check, dubbelcheck, ook na
15 jaar ervaring

De beste apparatuur

Altijd apparatuur van A-merken in topconditie

Representatief

Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig

Al meer dan 15 jaar realiseert het team van Stoker AV audiovisuele producties door heel Nederland. Met alleen het leveren van praktische audiovisuele oplossingen zoals licht, geluid en beeld stopt ons kunnen niet. Wij bieden namelijk ook graag meerwaarde aan uw productie door onze uitgebreide kennis en ervaring te delen. Alle technische faciliteiten voor uw (zakelijke) bijeenkomst, videoconferentie of evenement zijn daarom altijd van A tot Z perfect geregeld. Ook in tijden van Corona kunnen wij ondersteunen bij het opzetten van een professionele livestream, voor bijvoorbeeld uitvaarten.

Onze audiovisuele reis

Joure, 2006. Middenin zijn opleiding Theatertechniek trekt Jacco Stoker de stoute schoenen aan: hij richt zijn eigen bedrijf op. Jacco gaat audiovisuele apparatuur verhuren en krijgt er even later een baan bij als audiovisueel technicus. Lang combineert hij beide. Maar in 2015 besluit hij zijn kennis, ervaring en apparatuur samen te brengen onder eigen vlag: Stoker AV Audiovisuele Verhuur & Producties is een feit.

Van Barcelona tot Joure

Een gewaagde, maar goede keuze zo blijkt. Want zijn goede naam, toewijding en drang naar kwaliteit maakt  Stoker AV tot een gewaard audiovisueel specialist. In Friesland, de randstad en tot ver over de landsgrenzen. Er volgen klussen in Dubai, Moskou, Londen en Parijs. Stuk voor stuk geweldige ervaringen. Maar of het nu Barcelona of Joure is; voor Stoker AV is elke klus even belangrijk.

De reis duurt voort

De ‘audiovisuele reis’ duurt nog altijd voort. Door de techniek die zich blijft ontwikkelen, maar ook door onverwachte omstandigheden, zoals corona. De coronacrisis veranderde de vraag van klanten drastisch. Minder fysieke evenementen, congressen en seminars. Maar des te meer livestreamsvideoconferenties en hybride bijeenkomsten. Nuchter en AV-verslingerd als ze is, beweegt Stoker AV met hun vaste schil aan audiovisueel specialisten moeiteloos mee met de markt en technologische ontwikkelingen.

“Onze branche ontwikkelt zich continu, dat is nooit anders geweest. Gelukkig maar, want juist dat maakt dit vak zo leuk. Wij houden van de uitdaging om steeds voor de markt uit te bewegen. In onze kennis en expertise, maar ook de apparatuur die we inzetten en verhuren. Op die manier blijven we klanten en hun doelgroep positief verrassen.” – Jacco Stoker