HULP bij casten van livestream

AirPlay and Chromecast

Bij gebruik van Vimeo via de Vimeo APP op een iPhone, iPad, or Android mobiel toestel, is het mogelijk om het beeld te casten/streamen naar AirPlay of Chromecast TV of een ander beeld apparaat.

AirPlay
Om een video met AirPlay op een Apple TV of ander AirPlay-apparaat te spelen met behulp van de Vimeo-app voor iOS, begint u een video af te spelen in de iOS-app, tikt u op het AirPlay-pictogram en selecteert u het apparaat waarop u uw video wilt afspelen. Kijkers kunnen ook AirPlay-video’s vanuit de Safari-browser op macOS, iOS en iPadOS afspelen. Om dit te doen, tikt u op het AirPlay-pictogram in de Vimeo Player en selecteert u uw favoriete apparaat. Meer informatie over Apple AirPlay is hier te vinden.
Chromecast
Om een video te casten naar een Google Chromecast-apparaat, een Android TV-apparaat of een apparaat met ingebouwde Chromecast, begin je een video af te spelen in de mobiele iOS- of Android-app, tik je op het Chromecast-pictogram en selecteer je het gewenste apparaat. * We bieden momenteel geen ondersteuning voor het casten van video’s vanuit de Chrome-webbrowser. Meer informatie over Google Chromecast is hier te vinden.