HULP bij casten van livestream

AirPlay and Chromecast

Bij gebruik van Video via een iPhone, iPad, or Android mobiel toestel, is het mogelijk om het beeld te casten/streamen naar AirPlay of Chromecast TV of een ander beeld apparaat.d

AirPlay
Om een video met AirPlay op een Apple TV of ander AirPlay-apparaat te spelen met behulp van de Vimeo-app voor iOS, begint u een video af te spelen in de iOS-app, tikt u op het AirPlay-pictogram en selecteert u het apparaat waarop u uw video wilt afspelen. Kijkers kunnen ook AirPlay-video’s vanuit de Safari-browser op macOS, iOS en iPadOS afspelen. Om dit te doen, tikt u op het AirPlay-pictogram in de Vimeo Player en selecteert u uw favoriete apparaat. Meer informatie over Apple AirPlay is hier te vinden.
Chromecast
Om een video te casten naar een Google Chromecast-apparaat, een Android TV-apparaat of een apparaat met ingebouwde Chromecast, begin je een video af te spelen in de mobiele iOS- of Android-app, tik je op het Chromecast-pictogram en selecteer je het gewenste apparaat. * We bieden momenteel geen ondersteuning voor het casten van video’s vanuit de Chrome-webbrowser. Meer informatie over Google Chromecast is hier te vinden.