UITVAART LIVESTREAM

Uitvaart volgen via internet

Het is tragisch wanneer iemand de uitvaart van een dierbare niet kan bijwonen. En omgekeerd; iedereen verdient een waardig afscheid temidden van geliefden, familie en vrienden. Helaas is dit werkelijkheid ten tijde van corona. Spijtig, maar ook onnodig. Want met een livestream kunnen genodigden alsnog de uitvaart volgen, live vanuit huis. En eventueel zelfs terugkijken.

Livestream uitvaart
– Uitvaart live volgen via internet (afgeschermd livestream platform voor onbeperkt aantal kijkers)

– HD-opnames voor een blijvende herinnering (Direct na de dienst te bekijken of te downloaden)

– Uitkomst ten tijde van corona

– Kleine dienst, maar een groot bereik

– Handig voor hen die slecht ter been zijn

– Voor elke internetverbinding en ieder device

Wist u?

dat wij een draadloos 4G/5G livestream kunnen leveren voor een stabiele verbinden?
dat wij indien gewenst ook sfeerlicht kunnen leveren om bijvoorbeeld een kerk sfeervol uit te lichten zowel van binnen en buiten.

Een uitkomst
Geldt er een maximum aantal genodigden voor uitvaarten? Willen gasten, uit angst voor besmetting of die slecht ter been zijn, liever niet naar de plechtigheid maar de uitvaart wél graag bijwonen? Biedt ze een livestream. Daarmee kunnen (alleen) genodigden de uitvaart live volgen via internet.

Wij denken met u mee

Er is veel mogelijk voor het livestreamen van een uitvaart. Wij denken graag met u of uw uitvaartbegeleider mee. Op basis van uw wensen en het beschikbare budget maken wij een passende oplossing. Voor uw beeld: Met één camera kunnen we een dienst of afscheidsplechtigheid al vastleggen en live streamen, maar met drie of vier camera’s kunnen we een totaalbeleving neerzetten, compleet met close-ups en totaalshots. Daarbij zorgen we voor optimale verstaanbaarheid van gesproken woorden en muziek.

 

De livestream bekijken is simpel

Een begrafenis of crematie via internet betekent niet dat iedereen kan meekijken. Nee, dat bepaalt u helemaal zelf. Genodigden ontvangen een link die ze leidt naar een afgeschermde internetomgeving waar ze, eventueel na invoering van een code, de uitvaart live kunnen volgen.

 

Voor elke internetverbinding

Wij filmen met HD-camera’s en streamen in hoge kwaliteit voor een ware beleving. Wij weten zeker dat iedereen de uitvaart thuis kan bijwonen.

 

Na afloop

Dezelfde week nog ontvangt u van ons een HD-opname van de volledige uitvaart. Een mooie, blijvende herinnering. Desgewenst kunnen we de video ook uploaden naar een afgeschermde omgeving binnen Youtube of Vimeo.   

Een waardig afscheid met familie en vrienden, daar doen wij het voor.

Volgens richtlijnen RIVM

Ten tijde van corona werken wij geheel volgens de geldende richtlijnen. De veiligheid van u, uw gasten en ons staat voorop. Dat betekent:

 

  • 1,5 meter afstand houden.
  • Wij komen met zo min mogelijk mensen naar de locatie.
  • Wij houden ons aan alle, op dat moment geldende adviezen van het RIVM.

De gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Tegelijk begrijpen we ook dat juist nu online communicatie met uw klanten, relaties, collega’s of studenten cruciaal is voor de voortgang van de bedrijfsvoering.

WIJ ONTZORGEN
Wij ontzorgen u met audiovisuele A-kwaliteit
ERVAREN EN BETROUWBAAR​
Check, check, dubbelcheck, ook na 15 jaar ervaring
DE BESTE APPARATUUR
Altijd apparatuur van A-merken in topconditie
REPRESENTATIEF
Altijd gepaste kleding en communicatief vaardig